na vrh

Obratite pažnju ako kupujete polovan automobil

Kupovina polovnih automobila može biti pomalo zastrašujuća ako ne razumete u potpunosti šta da očekujete. Možda će vam neki od saveta biti od pomoći kada razmišljate o kupovini polovnih vozila.

Ako planirate kupovinu polovnog automobila, pažljivo izaberite prodavce automobila koje planirate da posetite. Neki nude veći izbor od drugih i možda imaju mogućnost da pronađu automobil koji vam je potreban. Zapamtite, kada kupujete sa placa polovnih automobila, imate na raspolaganju i određenu garanciju. Kupovina od privatnog vlasnika vam to ne omogućava.

OTKUP SVIH AUTOMOBILA U BEOGRADU

Kako radimo otkup automobila u Beogradu i Srbiji? Otkupljujemo sve automobile bez obzira na stanje motora, karoserije i dr. uz keš isplatu na ruke. Nudimo besplatna procenu vrednosti polovnih automobila.

Vršimo otkup polovnih ispravnih i neispravnih automobila, motora, kombija, pikap vozila u Beogradu i okolini. Otkupljujemo baš sve automobile po najvišim cenama!

+381-64-00-4-8888

Odlučite koji tip automobila želite da kupite i kada ga pronađete kod prodavca proverite kompletnu dokumentaciju za automobil. Takođe možete da pitate prodavca za istoriju servisa automobila, ako postoji. Ako je automobil dostupan kod privatnog vlasnika, veoma je važno da se uverite da automobil nije ukraden i da ima potvrdu vlasništva nad automobilom.

Važno je opšte stanje automobila. Vlasnik registrovanog automobila je u obavezi da vam dostavi potvrdu o tehničkoj ispravnosti, bilo da je trgovac automobilima ili privatno lice. Čak i sa potvrdom o tehničkoj ispravnosti, trebalo bi da razmislite o pregledu vozila kako biste potvrdili njegovu ispravnost u nezavisnom servisu.

Vozite automobil na probnu vožnju u trajanju od najmanje 20 minuta i na razdaljinu od najmanje 10 kilometara. Proverite komande i obratite pažnju na sve neobične zvukove ili vibracije koje dolaze iz automobila. Proverite da li dim bilo koje boje dolazi iz izduvne cevi na većem broju obrtaja pri nižem stepenu prenosa jer to može biti indikacija ozbiljnog oštećenja motora. Takođe, budite sigurni da prodavac ili vlasnik automobila imaju odgovarajuće osiguranje u tom momentu da pokrije sve nezgode koje se mogu dogoditi tokom vaše probne vožnje. ovo obično znači da je automobil registrovan i može da učestvuje u saobraćaju.

U potpunosti pročitajte i razumite sve papire koje potpisujete pre nego što to uradite. Ako kupujete sa placa, treba da postoji pismeni dogovor o svim dodatnim troškovima za karakteristike o kojima se razgovara pre kupovine. Kada kupujete privatno, morate da sačinite kupoprodajni ugovor. U svakom slučaju, trebalo bi da uz sebe imate kopiju ugovora kada se kupoprodaja završi koja mora biti potpisana i overena kod notara.

Na kraju, ne zaboravite na prenos registracije. Prodavac polovnih automobila treba da podnese neophodnu papirologiju o prodaji odgovarajućoj instituciji, ali je i dalje je vaša odgovornost da automobil registrujete na svoje ime. Takođe, ako kupujete od privatnog lica, ne zaboravite da odmah izvršite prenos prava vlasništva i automobil što pre preregistrujete na svoje ime, iako je prethodna registraciaj još uvek važeća.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!