na vrh

Obavezno tražite probnu vožnju

Nikada nemojte pretpostavljati da je automobil koji ćete kupiti u savršenom stanju, bez obzira na to šta prodavac automobila može reći da bi vas u to uverio. Svaki automobil, bilo da je nov ili polovan, može imati svoje posebnosti i o njima morate da znate pre nego što kupite. Probna vožnja automobila može pomoći da se rasvetle neki od tih potencijalnih problema.

OTKUP VAŠEG STAROG POLOVNOG AUTOMOBILA U BEOGRADU

Tražite povoljan otkup starog automobila pre kupovine drugog u Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile bez obzira na vozno stanje uz keš isplatu na ruke. Besplatna procena vrednosti polovnih automobila i najbolja ponuda.

Vršimo otkup polovnih ispravnih i neispravnih automobila, motora, kombija, pikap vozila u Beogradu i okolini. Otkupljujemo baš sve automobile po najvišim cenama!

+381-64-00-4-8888

Evo nekoliko zdravorazumskih saveta za probnu vožnju novog ili polovnog automobila:

Pregledajte vozilo pre probne vožnje. Potražite bilo kakva očigledna strukturna oštećenja ili nepravilnosti pre nego što uđete u automobil. Neravnomerno istrošeni set guma trebalo bi da bude vaš prvi pokazatelj nekog nivoa zanemarivanja.

Sedite u auto i pogledajte unutrašnjost. Kao i pre nego što ste ušli u vozilo, potražite znake prekomernog habanja ili oštećenja. Pocepana presvlaka sedišta ili tragovi opekotina od cigareta mogu ukazivati na određeni nivo zanemarivanja.

Upalite motor i slušajte. Iskusni vlasnici automobila će generalno moći da čuju bilo kakve neobične zvukove ili da osete bilo kakve čudne vibracije. Zabeležite ovo i pitajte prodavca o njima. Takođe, pregledajte kontrolnu tablu i isprobajte kontrole za grejanje, hlađenje i radio da biste bili sigurni da sve radi ispravno.

Provozajte odabrani automobil. Obavestite prodavca da ćete voziti najmanje 20 do 30 minuta i da nameravate da postignete brzinu na autoputu. Ovo će vam pomoći da u potpunosti cenite sposobnosti automobila i dati vam priliku da osetite sve dodatne probleme. Proverite da li vuče  ulevo ili udesno, kao i da li gubi snagu motora kada se penjete uzbrdo. Sve ovo mogu biti znaci potrebe za budućim skupim popravkama. Proverite i klima-uređaj i grejanje, jer se potreba da se uradi i jedno i drugo može promeniti tokom bilo koje vožnje.

Pogledajte motor i donju stranu automobila. Nakon probne vožnje, neophodno je otvoriti haubu automobila i pogledati motor. Proverite da li ima znakova curenja ulja ili rashladne tečnosti, kao i očiglednih znakova prethodnih oštećenja. Akumulator može imati tragove rđe na klemama ako nije zamenjen neko vreme. Zatražite od prodavca da zameni sve delove koji izgledaju istrošeni, bilo da je u pitanju akumulator, pogonski kaiš ili creva ili da koriguje cenu. Proverite ispod automobila da li se formiraju barice zbog curenja ulja ili rashladne tečnosti. Svako curenje može biti znak potrebe za kasnijim skupim popravkama.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!