na vrh

Neodgovarajući pritisak u gumama

Zbog sigurnosti vožnje, kao i očuvanja funkcionalnosti automobila i karakteristika guma, veoma je važno da pritisak vazduha u gumama bude odgovarajući. Ako želite da budete sigurni da gume nisu prenaduvane ili da pritisak u gumama nije niži od preporučenog, prvo morate znati koje su to vrednosti. Pritisak u gumama vašeg automobila zavisi od proizvođačke specifikacije koju morate pročitati.

Ako znate koliki pritisak u gumama treba da bude, ali niste sigurni kako da ga proverite, evo kako:

  • Svi proizvođači automobila navode koliki pritisak je potreban gumama. Najbolje je da ga merite kada su vam gume hladne.
  • Izmerite pritisak pomoću manometra. Pritisnite merač do vretena ventila dok ne dobijete očitavanje.
  • Zapišite pritisak za sve 4 gume.
  • Ispumpajte gume koje imaju više od preporučenog pritiska, a naduvajte one koje imaju ispod preporučenog.

U idealnom slučaju, trebalo bi da proveravate pritisak u gumama svakog meseca. To je nešto što možete da uradite za manje od 5 minuta.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!