na vrh

Ne štedite na rezervnim delovima

Svi želimo da popravimo ili održavamo automobil i da ne trošimo mnogo novca. Ali da li jeftinije znači bolje? Naravno da ne. Možda ćete platiti manje za „korišćeni“ deo, umesto više novca za potpuno novi, ali da li će dugo trajati i da li će raditi jednako dobro kao potpuno nov? Verujte, na kraju ćete ponovo promeniti deo i potrošiti više novca. Uvek kupujte nove delove u ovlašćenim prodavnicama delova, jer je na kraju to mnogo isplativije. Napominjemo ovlašćenim, zato što postoji i veliki broj prodavnica koje prodaju zamenske varijante, često veom sumnjivog kvaliteta. Na tržištu auto delova ima i puno falsifikata, a sam deo i kutija izgledaju skoro identično kao original. Nekome ko nije detaljno upoznat sa oznakama koje se koriste na originalnim delovima, falsifikat može izgledati potpuno isto kao original.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup starih i novijih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!