na vrh

Ne ignorišite signale problema sa motorom

Trebalo bi da s vremena na vreme proverite kontrolnu tablu i vidite da li ima lampica koje trepere ili stalno svetle, posebno treba obratiti pažnju na lampicu za proveru motora. Ta lampica signalizira da motor vašeg automobila ima neki problem. Može se upaliti ako imate neispravan senzor kiseonika, neispravan katalizator, neispravan senzor protoka vazduha ili vam nedostaje poklopac za gorivo. Šta god da je razlog, ne bi trebalo da vozite svoj automobil dok problem ne rešite. Ta lampica se nikada ne pali sama od sebe, pa stvari treba shvatiti ozbiljno. Trebalo bi da se što pre javite mehaničaru i uradite dijagnostiku. Redovno održavanje može sprečiti da se ova lampica upali, ali u nekim slučajevima paljenje ove lampice bude uzrokovano i manjim problemima koji nestanu sami od sebe. Ipak je dobro proveriti, pa je dijagnostika nezamenljiva u ovim slučajevima.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!