na vrh

Najčešći razlozi za krađu automobila

Otkupljujemo sve automobile direktno od vlasnika u Beogradu i Srbiji. Kupujemo baš sve automobile u bilo kom stanju uz najbolje cene otkupa za keš.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Lopovi obično kradu automobile iz jednog od dva razloga: preprodaje ili uživanja. U nekim slučajevima, automobili se kradu po narudžbini, ali to je manje uobičajeno. Ako lopov ukrade automobil radi preprodaje, često će ga rastaviti na delove i prodati te delove pojedinačno.

Ovo može biti unosno, jer se mnogi delovi mogu prodati za više od vrednosti celog automobila. U drugim slučajevima, lopovi će krasti automobile za zabavu – to jest, da bi se jednostavno vozili i zabavili.

Ovo je češće kod mlađih lopova. Ako budu uhvaćeni, verovatno će biti optuženi za vožnju bez osiguranja, vožnju bez dozvole i posedovanje ukradene imovine.

Ukradena vozila će najverovatnije biti rastavljena i prodata za delove, a luksuzna vozila se često šalju u inostranstvo. Ako vam je automobil ukraden, važno je brzo reagovati i prijaviti krađu policiji. Postoji šansa da će vaš automobil biti vraćen, ali važno je biti realan u pogledu šansi da se to dogodi. U međuvremenu, trebalo bi da počnete da razmišljate o kupovini drugog vozila.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!