na vrh

Najbolji i najgori 4x4 automobili

Najbolji

1. Toyota Hilux

Pored Land Cruisera, Hilux je vrh u pogledu neuništivosti i korisnosti. Hilux je trenutno izbor vozila za vojne i gerilske snage širom sveta bez novca, zahvaljujući njegovom efikasnom motoru, čvrstom oslanjanju i lakoći održavanja. Hilux vozila su modifikovana na neke bizarne načine od strane paravojnih snaga koje žele da sastave mobilne sisteme teškog naoružanja uz mali budžet. Ne morate da pokušavate ovo da biste dobro iskoristili Hilux. Ova vozila su savršena za poljoprivredne proizvođače zbog njihove sposobnosti  čak i na najgorim tipovima terena.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

2. Land Rover Defender

Land Rover Defender je retka zver: britansko vozilo koje je praktično. Donekle siromašan u konstrukciji, Defender se može lako nadograditi zbog same dužine proizvodnog ciklusa. Defender može da se nosi sa neverovatno teškim terenom i dolazi u nekoliko dužina međuosovinskog rastojanja. Nažalost, prilično je veliki potrošač, što ga može učiniti skupom opcijom ako se redovno vozi.

3. Dacia Duster

Dacia možda nije jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetu, ali je lider u proizvodnji vozila koja mogu da se kreću bilo gde. Duster je svestrani porodični SUV koji se obično prodaje po daleko razumnijoj ceni od konkurentskih vozila. Njegova niska cena učinila ga je velikim hitom u zemljama u razvoju, koje su takođe mesta gde je 4x4 najpotrebniji. Ako tražite udoban terenac po razumnoj ceni, ne možete mnogo bolje od Dacia Dustera.

Neki od najgorih

Nažalost, automobili 4 k 4 postali su nešto poput moderne stvari poslednjih godina. Ovo, kao i neka bizarna birokratija, doveli su do toga da neka od najmanje praktičnih i najskupljih terenskih vozila postaju popularna. Važno je napomenuti:

1. Hummer

Prvobitno napravljen za vojno tržište pre nego što je prodat civilima, HMMVV je užasan izbor za obe grupe korisnika. Vojni veterani dali su užasne kritike o vozilu, koje guta gorivo i izuzetno je ranjivo na sve osim najlakšeg oružja. Civilni kupci treba da se klone ovih terenskih vozila, posebno kada je gorivo tako skupo. Rezervni delovi su takođe skupi.

2. Ford Ranchero

Ford Ranchero je prelepo vozilo. Ono što nije, međutim, praktično je kao pomoćni kamion na bilo koji način. Ranchero je prvi put objavljen 1950-ih. Proizvodni gigant ga je reklamirao kao da ima praktičnu prirodu kamiona u kombinaciji sa voznim sposobnostima automobila. Nažalost, nije imao ni jedno ni drugo. Međutim, to nije sprečilo Ford Motor Companyda proda preko pola miliona ovih uglavnom besmislenih automobila.

3. Dodge Ram SRT 10

Kada je Dodge objavio SRT 10, reklamirali su ga kao vrhunski pick-up. Posedujući masivni motor, kupcima je svakako pružio uzbudljivu vožnju – pod uslovom da se voze putem. Na terenu, ogromna snaga V10 motora iz Vipera služila je da ometa automobil. Previše obrtnog momenta može učiniti prolazak kroz blato nemogućim izazovom, a motor je jednostavno bio previše težak da bi bio praktičan na bilo koji način. Masivne i snažne kamionete treba izbegavati ako želite da vozite bilo kakvim praktičnim terenom.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!