na vrh

MAZDA ukida prodaju CX-3 modela u Evropi

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup MAZDA automobila u Beogradu. Otkupljujemo sve MAZDA modele automobila po fer ceni.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Mazda CX-3 model završava svoj proizvodni vek na evropskom tržištu do kraja ove godine. Ovaj crossover, prvi put prikazan na našem tržištu 2014. godine, zasnovan je na istoj platformi kao i Mazda 2 i prvi put je restilizovan 2018. godine. Mazda je najavila prekid proizvodnje ovog modela, tako da se on ubuduće neće nalaziti u ponudi.

Najavljeno je da se obustavlja prijem porudžbina Mazda CX-3 modela, dok će poslednji automobil ovog modela za evropsko tržište biti proizveden u decembru.

Kraj proizvodnje Mazda CX-3 modela i njegovo ukidanje sa evropskog tržišta neće ostaviti rupu u asortimanu japanskog proizvođača, jer će se prodaja nastaviti na drugim tržištima, kao što su australijsko i japansko, uz nove varijante nazvane Super Edgy.

Prodajte svoj MAZDA automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!