na vrh

Kupovina polovnog auta uvozom iz inostranstva?

Ako razmišljate o kupovini polovnog automobila, vaše prvo razmišljanje bi verovatno moglo biti o uvozu.

Uvoz automobila u Srbiju iz druge zemlje je dosta popularan način kupovine sa razlogom. To su uglavnom dobri automobili i često su u skoro novom stanju. Ali, kao i kod svake kupovine automobila, ipak treba da budete pažljivi kada kupujete automobil iz uvoza i da pazite na nekoliko stvari.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Zašto uvoziti automobil?

Postoji nekoliko razloga zašto bi neko uvezao automobil. Često uvezeni automobili mogu biti jeftiniji nego kada se kupuju u Srbiji, zahvaljujući smanjenju troškova i izbegavanju bar dela marži preprodavaca.

Uvozom takođe možete pre nabaviti željeni model. Uvezeni automobil možete kupiti brže nego što biste ga pronašli u Srbiji, bilo da kupujete na placu ili od fizičkog lica.

Ako razmišljate o uvozu automobila kao načinu kupovine, važno je imati na umu nekoliko faktora. Verovatno ćete morati da se pozabavite papirologijom, carinom i drugim administrativnim stvarima, pre nego što ga registrujete i počnete da vozite. Važno je dobro se obavestiti o uvozu automobila pre samog odlučivanja da li ste spremni za to ili ne.

Uvoz automobila i problemi sa razlikama u modelima

Ako kupujete automobil tako što ćete ga uvesti u Srbiju, trebalo bi da se obavestite i o tome da li je njegova vožnja u skladu sa našim propisima. Automobili iz nekih zemalja ne mogu se voziti kod nas bez tzv. homologacije, tj. usaglašavanja njihovih karakteristika sa našim propisima.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!