na vrh

Kupovina automobila od vlasnika

Kupovina automobila od privatnog prodavca ne bi trebalo da izazove nepotrebnu brigu, u stvari, trebalo bi da vam uštedi novac u poređenju sa kupovinom od preprodavaca koji mora da plati račune i obezbedi profit. Oglasi su prepuni privatnih automobila spremnih za prodaju – često kod vlasnika koji imaju novi automobil na putu, pa bi mogli biti otvorenije za cenkanje nego što bi to činio diler. Ipak, postoje neki ključni saveti i saveti koje treba da uzmete u obzir pre nego što predate gotovinu za polovni automobil, a mi ćemo vas provesti kroz njih u nastavku.

Važno je zapamtiti da nepažnja pri privatnoj kupovini automobila može da vas košta, pogotovo zato što nećete dobiti istu zaštitu kao što biste auto kupili od pravnog lica – posebno kada su u pitanju garancija i pokrića za kvarove u toku garantnog roka. Auto placevi su u obavezi da daju garanciju pri kupovini, privatni vlasnici nisu.

Trebalo bi da očekujete da ćete moći da vidite polovni automobil koji prodaje privatni vlasnik na njegovoj adresi, što možete videti iz dokumenata. Svaka sugestija prodavca da biste automobil mogli da pogledate negde drugde trebalo bi da aktivira alarm, pa budite spremni da budete posebno oprezni. Poznato je da prevaranti čekaju na trotoaru ispred adrese, da bi pomislili da tamo žive.

Da li prodavac ima dokaz identiteta koji pokazuje da je on zakoniti vlasnik automobila koji gledate ili je identitet vlasnika vozila upitan? Razuman i pošten prodavac treba da prihvati i odgovori na sva razumna pitanja u dobroj nameri, tako da se treba kloniti onih koji izgledaju nestrpljivi ili nerado daju relevantne informacije. Oni mogu biti trgovci koji pokušavaju da prodaju tuđa vozila, mogu biti kriminalci ili prevaranti. Možda nikada nećete znati, ali jednostavno ne vredi rizikovati kada postoji toliko mnogo drugih automobila koje možete pogledati.

Od ključne je važnosti da automobil koji kupujete bude u dobrom mehaničkom i strukturnom stanju, a takođe morate da izvršite propisnu procenu njegovog spoljnog i unutrašnjeg izgleda kako biste bili sigurni da se prodaje po fer ceni.

Uverite se da su svi dokumenti na mestu – to znači dokaz o vlasništvu, kao što je račun o kupovini na ime prodavca, saobraćajna dozvola i registraciona nalepnica.

Dakle, ako ste pronašli automobil koji ispunjava sve okvire od kredibilnog prodavca koji će se rado rukovati i potvrditi vašu ponudu, možete krenuti u finalizaciju procesa kupoprodaje.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

  • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
  • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
  • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
  • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
  • Otkup havarisanih automobila Beograd
  • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!