na vrh

Kontrolišete li kaiševe i creva na automobilu?

Ako vam se desi da ne želite da popravljate automobil jer popravka možda košta više od njegove realne vrednosti, Otkup automobila Beograd – agencija Konstantin će ga otkupiti od vas po najboljim cenama uz keš isplatu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Kaiš/kaiševi i creva vašeg automobila igraju ključnu ulogu kada je reč o tome koliko glatko i besprekorno motor automobila radi. Kao i većina vozača, verovatno ne obraćate mnogo pažnje na sistem kaiševa jer je skriven ispod haube.

Međutim, i creva i kaiševi imaju veliku  i veoma važnu ulogu u napajanju različitih sistema vozila, posebno dopune akumulatora, grejanja i hlađenja. Pravilna briga o kaiševima i crevima vašeg automobila može vas poštedeti iznenađenja i skupih popravki. Evo nekoliko odabranih kaiševa i creva o kojima bi trebalo da znate:

Zupčasti kaiš -  Ovaj nazubljeni gumeni kaiš pokreće radilicu i bregasto vratilo vašeg vozila i održava ih u sinhronizaciji. Bez zupčastog kaiša, motor vašeg automobila uopšte ne bi radio. Ako posumnjate da se nešto u motoru naglo desi u toku vožnje, motor se odjednom ugasi ili se čuje drugačije nego obično, trebalo bi da se odmah zaustavite i pozovite pomoć. Ako se stari zupčasti kaiš ostavi bez nadzora, to može dovesti do značajnih i skupih oštećenja motora. Zupčasti kaiš treba zameniti novim na svakih 90.000 do 150.000 kilometara, u zavisnosti od istrošenosti.

Pucanje zupčastog kaiša može izazvati pravu havariju u motoru, tako da on može postati neupotrebljiv, a popravka može biti skupa.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!