na vrh

Koliko navike utiču na održavanje automobila?

Važno je znati da Otkup automobila Beograd, agencija Konstantin, vrši otkup održavanih i neodržavanih automobila u Beogradu i okolini po najboljim cenama otkupa uz brzu i keš isplatu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Mnogi vlasnici vozila ne razumeju uticaj svojih svakodnevnih navika u vožnji i ključni uticaj na dugovečnost automobila.

Neke od najčešćih vozačkih navika koje oštećuju vaš automobil uključuju agresivno kočenje i ubrzanje. Naglo zaustavljanje može biti neizbežno u određenim situacijama. Većinom vremena, agresivno ponašanje pri kočenju je rezultat loše procene i nepažnje pažnje prema vašem okruženju. Naglo ubrzanje je proizvod naleta adrenalina ili opet loše procene i nepažnje.

Naglo kočenje i ubrzanje troše kočione pločice i diskove, čime se značajno smanjuje radna efikasnost vašeg vozila.

Još jedna od loših navika je pokretanje vozila nakon dugotrajne neaktivnosti. Kada se vozilo pokrene nakon nekog vremena stajanja, motor ima poteškoća sa podmazivanjem menjača i drugih elemenata. često pokretanje vozila na ovaj način utiče na očekivani životni vek motora vašeg vozila. Preporučljivo je da pre vožnje, kada je automobil neko vreme bio van upotrebe, pustite motor da se zagreje, a u tom periodu će svi delovi koji zahtevaju podmazivanje biti dobro podmazani i spremni.

Bez obzira na način vožnje, životni vek automobila ima svoj kraj. Da li će on nastupiti kod vas kao vlasnika ili kod nekog drugog, nije važno.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!