na vrh

Koliko često rotirati gume na automobilu?

Otkup automobila Beograd, agencija Konstantin, otkupljuje sve automobile, bez obzira na stanje guma i automobila uopšte.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Razumemo da održavanje guma donosi mnogo toga, a rotacija guma je samo mali deo toga. Rotiranje guma na osovinama će ujednačiti habanje guma, što znači da ćete postići bolje upravljanje i vuču na putu. Ali šta su tačno „regularni intervali“ rotacije guma? Oko svakih 10.000 pređenih kilometara ili 6 meseci bi trebalo urasiti rotaciju guma na osovinama.

Ovaj interval većina proizvođača automobila preporučuje , međutim, neka vozila imaju izuzetke i uvek je najbolje pogledati uputstvo za upotrebu za uputstva. Ovaj broj može da varira u zavisnosti od toga kako, gde i kakav automobil vozite.

Da bismo život učinili jednostavnijim, preporučujemo da steknete naviku da ih rotirate svaki put kada menjate ulje. Šta se dešava tokom rotacije gume? Kao što ime kaže, vaše gume se uklanjaju, zamenjuju im se strane na osovinama i ponovo montiraju. Rotacija guma uključuje zamenu mesta prednjih i zadnjih guma, kako bi se ravnomernije trošile.

Gume su inače potrošni materijal i svaki vozač posle određenog vremena mora da ih zameni novim. Ako imate stare gume i prodajete svoje vozilo, ne morate brinuti.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!