na vrh

Koji su simptomi istrošenog sistema vešanja?

Želite da prodate svoj automobil sa lošim sistemom vešanja? Otkup automobila Beograd – agencija Konstantin nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Brojni faktori mogu uticati na to koliko glatko vaš automobil ide. To uključuje poravnanje točkova, gazeće površine guma, pritisak u gumama, kočnice, ležajeve točkova i osovine. Međutim, vaš sistem vešanja ima najznačajniji uticaj od svih.

Tri glavna dela svakog sistema vešanja su opruge, amortizeri i  silen blokovi. Simptomi istrošenih delova vešanja mogu biti:

Neravna vožnja - Ako se čini da možete da osetite svaku pukotinu i neravninu na putu, onda možda imate problem sa vešanjem na svom automobilu.

Vozilo zanosi ili vuče u stranu - Ako vam se čini da vaše vozilo ne može da ide pravo kada to želite ili osećate kako vas volan vuče u jednu stranu na pravom i ravnom putu, to obično znači da imate problem sa vešanjem.

Međutim, neusklađeni točkovi ili loše gume mogu uticati i na delove vešanja vašeg automobila. Neravni gazeći sloj guma - Ako su vam delovi vešanja slabi, verovatno nećete imati odgovarajuću vuču na putu. Potražite stručnu pomoć kad god primetite neravnomerno trošenje gazećeg sloja guma.

Potapanje tokom zaustavljanja - Vaše vozilo može se više spustiti u prednjem delu pri naglom kočenju kad god se zaustavite. Ovo uglavnom signalizira loše amortizere koji su tu da spreče nagla ljuljanja vozila, kako kada vozite po ravnom putu, tako i kada ste na nekom nagibu.

Sistem vešanja kod starijih automobila obično nije u najboljem stanju. S obzirom na cene delova vešanja i usluga zamene ili popravke, ponekad se ulaganje u stari automobil ne isplati.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!