na vrh

Koji su najbrojniji automobili u 2020.

U Srbiji je u drugom kvartalu 2020. prvi put registrovano 35.073 putnička vozila, od čega 14,8 % automobila starosti do 2 godine, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku (RZS).

Najbrojnije marke automobila na ulicama u Srbiji su Volkswagen, Opel, Peugeot , Renault i Audi.

Čak 66,8 % automobila koji su prvi put registrovani kod nas koristi dizel motore, dok na benzince otpada 29,9 odsto.

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje dizel i benzinske automobile bez obzira na starost i ispravnost. Uvek nudimo najviše cene otkupa automobila u Beogradu i Srbiji. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate stari polovni automobil u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!