na vrh

Kočioni sistem - simptomi istrošenosti

Postoji nekoliko načina na koje vaš automobil možda pokušava da vam kaže da je vreme da zamenite kočione pločice, kočionu tečnost ili čak i sam kočioni disk. Obično postoje znakovi koji vam govore tačno u čemu je problem i šta treba da uradite.

Ako sumnjate u ispravnost kočnica vašeg automobila, najbolje je da ih odmah proveri mehaničar.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Znaci upozorenja da su kočnice previše istrošene za bezbednu upotrebu

Postoji niz znakova upozorenja na koje treba obratiti pažnju koji bi mogli značiti da su jednoj ili više komponenti kočnica potrebna zamena, ali teži deo može biti utvrđivanje koji se simptom odnosi na koju komponentu:

Kočione pločice

Kočione pločice imaju metalne osnove koje emituju škripu kada su pločice previše istrošene.

Neke kočione čeljusti su napravljene sa malim prozorima koji vam omogućavaju da vidite koliko su debele kočione pločice vašeg automobila i koliko je materijala na njima ostalo.

Kočioni diskovi

Kočioni diskovi se mogu iskriviti ili oštetiti, ne samo zbog ekstremne upotrebe, već i od svakodnevnog habanja. Habanje diskova je često primetno kao „pulsirajući“ osećaj na papučici kočnice.

Ulje za kočnice

Svaki gubitak osećaja „pritiska“ na papučici kočnice obično je rezultat stare ili neefikasne kočione tečnosti. Dobro je redovno menjati kočionu tečnost u sistemu vašeg automobila: većina proizvođača preporučuje da se to radi jednom u dve godine, ali to može značajno da varira.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!