na vrh

Klima uređaji u automobilima

Otkup automobila Beograd – agencija Konstantin vrši otkup svih automobila bez obzira na stanje klima uređaja i opšteg stanja vozila. Kupujemo baš sve automobile uz najvišu cenu otkupa u Beogradu i okolini.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Sistem klimatizacije se sastoji od mnogo različitih radnih komponenti, uključujući rashladno sredstvo, kompresor, ventilator, motor ventilatora, creva i još mnogo toga. Jedan uobičajeni problem koji se može pojaviti je curenje rashladnog sredstva, u kom slučaju ćete primetiti da se vazduh ne hladi kada uključite A/C. Drugi delovi ovog sistema takođe mogu vremenom da se pokvare, tako da će biti neophodna detaljna provera klima uređaja vašeg vozila da bi se utvrdio pravi uzrok problema.

Čim primetite problem sa klima uređajem vašeg vozila, najbolje je da zakažete termin za servis.

Sledeći simptomi mogu ukazivati na problem sa sistemom klima uređaja u vašem vozilu:

  • Vazduh se ne hladi
  • Temperatura vazduha generalno ne odgovara vašim podešavanjima
  • Čujete čudne zvukove koji dolaze iz ventilacionih otvora
  • Miris buđi ili ustajalog vazduha kada je klima uređaj uključen

Ignorisanje problema sa A/C vašeg automobila može dovesti do drugih potencijalnih problema tokom vremena, pa vam preporučujemo da ga odvezete na pregled na prvi znak problema.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!