na vrh

Kilometraža i starost polovnih automobila

Koliko je bitna kilometraža automobila

Kao što znate, kilometraža predstavlja ukupne kilometre pređene automobilom. Kada istražite ovaj faktor, saznaćete još nekoliko aspekata o odabranom polovnom automobilu. To prvenstveno govori o njegovoj prethodnoj upotrebi – automobil koji se često vozi imaće tragove habanja. Ali to ne znači da će sva vozila sa velikom kilometražom biti u lošem stanju u poređenju sa opcijama sa malom kilometražom. Zdravlje automobila zavisi od mnogih faktora, od kojih je ovo samo jedan aspekt. Kada posećujete prodavce polovnih automobila, takođe biste želeli da se raspitate o učestalosti korišćenja vozila i terenu po kome se vozi. Nije važno da li su slični modeli prešli istu udaljenost, jer automobil koji se prvenstveno koristi u predgrađima može izgledati dobro, dok drugi koji se koriste u ruralnim područjima mogu imati drugačiju priču sa istim brojrm pređenih kilometara.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Koliko je bitna starost automobila

Starost takođe može otkriti zdravstveno stanje automobila, ali to ne može biti jedini pokazatelj svega. Međutim, možda ćete želeti da razmislite o tome jer će se stariji automobili verovatno suočiti sa mnogim problemima, a dugotrajna upotreba je možda dovela do habanja pokretnih delova. Stari automobili mogu više patiti od prašine, buđi, korozije i problema vezanih za hemikalije. Zatim, nekim starijim verzijama nedostaju napredne mere bezbednosti koje obično dolaze u najnovijim modelima. Starost automobila takođe može biti ključna za razmatranje ekonomičnosti potrošnje goriva.

Druga stvar je da se vrednost starijeg automobila može smanjiti brže, oko 20-30%, u poređenju sa originalnom cenom. Stoga, ako planirate da ga preprodate u budućnosti, želeli biste da zapamtite ovu tačku.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!