na vrh

Kako zameniti probušenu gumu?

Automobil se obično ne prodaje zbog izbušene gume, ali ako odlučite da ga prodate, računajte na nas. Nudimo najbolje uslove otkupa automobila u Beogradu i okolini.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Otkup automobila Beograd – agencija Konstantin, pored otkupa svih automobila u Beogradu i Srbiji, nudi i neke od korisnih saveta. Jedan od njih je i . Svaki vozač treba da nauči kako da promeni probušenu gumu jer ćete to najverovatnije morati da uradite bar jednom u životu. Pre nego što naučite korake kako da promenite probušenu gumu, biće vam potrebni neki alati: dizalica, ključ za točkove, rezervna guma i uputstvo za automobil. Par rukavica, kabanica (ako vreme ne dozvoljava) i baterijska lampa takođe mogu biti od koristi. Bilo bi korisno ako biste ih stalno držali u automobilu, jer su sve probušene gume obično neočekivane.

Uputstva

Korak 1: Olabavite zavrtnje na točku. Okrenite vijak u smeru suprotnom od kazaljke na satu pomoću ključa. Imajte na umu: Ne uklanjajte potpuno zavrtnje.

Korak 2: Podignite automobil. Pročitajte uputstvo za upotrebu da biste pronašli tačke podizanja vašeg vozila. Postavite dizalicu na odgovarajuće mesto i okrenite ručicu u smeru kazaljke na satu da podignete automobil. Trebalo bi da bude podignuta najmanje 10-ak santimetara od zemlje.

Korak 3: Nakon što je automobil podignut, odvrnite zavrtnje do kraja. Uklonite probušenu gumu i zamenite je rezervnom. Zavrnite šrafove tako da točak legne kako treba. Spustite automobil i dotegnite šrafove, a probušenu gumu što pre odnesite kod vulkanizera.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!