na vrh

Kako smanjiti potrošnju goriva

Ako menjate automobil zbog velike potrošnje, Otkup automobila Beograd- agencija Konstantin, vam nudi najbolje otkupne cene uz brzu i keš isplatu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Putovanje automobilom može biti skupo, posebno tokom praznika, tako da ušteda u potrošnji goriva može napraviti veliku razliku. Ako vi i vaša porodica planirate da putujete tokom praznične sezone, dečijih raspusta ili godišnjeg odmora, imamo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da stignete do odredišta na najbezbedniji i najisplativiji način.

Prvo proverite cene goriva na različitim benzinskim stanicama. U skladi sa količinom goriva koje će vam biti potrebno za put koji ste isplanirali, moći ćete da uštedite manje ili više novca pravilnim odabirom pumpe na kojoj ćete sipati gorivo. U nekim slučajevima je cena po litru značajno različita na različitim pumpama za istu vrstu goriva.

Da biste pronašli najbolje i najniže cene goriva u vašoj blizini, možete pretražiti na internetu ili se raspitati kod prijatelja koji su često na putu. Na ovaj način možete upravljati svojim očekivanjima i planirati troškove goriva za vaše putovanje na odmor.

Smanjite prtljag na minimum. Prema istraživanjuma, dodatnih 50 kg u vašem vozilu moglo bi smanjiti potrošnju goriva i do 2%. Ako želite da uštedite na benzinu, obavezno spakujte malo za svoje putovanje.

Vozite bez naglih promena brzine, u skladu sa ograničenjima i budite “lagani” na gasu. Nagla promena u broju obrtaja motora, kao i vožnja brzinama većim od 100-110 km/h izaziva veću potrošnji goriva, posebno na uzbrdicama. Ako je auto pun putnika i prtljaga, potrošnja goriva se automatski povećava, pa je ne morate dodatno uvećavati načinom vožnje.

U nekim slučajevima, posebno kod starijih vozila, potrošnja goriva se povećava bez obzira šta vi radili. Starost delova, loše sagorevanje i slične stvari koje dolaze sa istrošenošću resursa, neminovno dovode do povećanja utroška goriva, pa je možda vreme za zamenu automobila.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!