na vrh

Kako je najbolje uraditi test vožnju

Jedan od najvažnijih koraka kada kupujete polovni automobil je probna vožnja. Nije važno da li kupujete od fizičkog lica ili sa placa polovnih automobila, temeljna probna vožnja je deo u kome ćete saznati da li je vozilo pravo za vas.

Da biste pravilno uradili  procenu automobila koji nameravate da kupite, postoje neki koraci koje treba da preduzmete pre, tokom i posle vožnje. Priprema može uštedeti vreme na automobil koji nije odgovarajući za vaše potrebe i budžet. Takođe ne želite da ulažete trud u potrazi za polovnim automobilom koji ima ozbiljne probleme.

Pre probne vožnje pokrenite motor, upalite farove i žmigavce, a zatim izađite i obiđite vozilo. Oslušnite zvukove, obratite pažnju na miris i izgled izduvnih gasova i uverite se da sva svetla rade. Popravka pregorele sijalice može koštati malo, ali može biti i pokazatelj većeg problema na elektrici automobila. Ako su izduvni gasovi plave ili crne boje, to može ukazivati na problem sa motorom ili sistemom kontrole emisije izduvnih gasova.

U toku probne vožnje oslušnite zvuk motora, menjača i kvačila pri promeni stepena prenosa ili pri promeni broja obrtaja.

Nakon probne vožnje, kada ste parkirali, izađite i ponovo pogledajte izduvne gasove i oslušnite rad motora kada je zagrejan.

Ako primetite nešto u stanju automobila što je opasno, nemojte voziti vozilo. Probna vožnja polovnih automobila ne vredi rizika izazivanja nesreće.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbrži otkup starih i novijih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!