na vrh

Kako ispraviti ulubljenje na automobilu?

Nije važno koliko ste pažljivi dok vozite ili parkirate automobil, ulubljenja su neizbežna. Svaki vlasnik automobila u nekom trenutku mora da se suoči sa ulubljenjima. Ali teško je prihvatiti kada se to dogodi vašem potpuno novom automobilu. Pa kako to možete popraviti? Evo nekoliko tehnika za ispravljanje blagih ulubljenja.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Možete koristiti vakuum gumu za sudoperu

Možete koristiti vakuum za uklanjanje malih do srednjih udubljenja. Prvo, treba da ovlažite ulubljenje i vakuum gumu. Zatim počinjete da gurate i vučete dršku dok ulubljenje ne iskoči. Ali zapamtite, morate da koristite vakuum gumu za otpušavanje sudopere. Ne koristite vakuum gumu sa prirubnicom koja se koristi za toalete, to neće raditi.

Fen za kosu i vazdušni kompresor za ispravljanje plastičnih delova

Ovo je popularna metoda za popravljanje udubljenja na plastičnim delovima. Treba vam samo fen za kosu i vazdušni kompresor.

Prvo morate zagrejati ulubljeno mesto fenom. Uverite se da ga koristite na najvišoj temperaturi kako bi se plastika u udubljenoj oblasti proširila i malo omekšala. Čim se dovoljno zagreje, brzo upotrebite komprimovani vazduh na ulubljenoj plastičnoj površini. Hladan vazduh će pomoći da se plastika skupi i ulubljenje će iskočiti.

Metoda ključanja vode

Ovo je još jedan popularan metod za popravljanje ulubljenja na automobilima. Ova metoda radi samo na plastičnim branicima. Kao što znate da su plastični branici veoma tvrdi po prirodi, tako da je teško izbaciti ulubljenje. Ovde dolazi u obzir metoda ključale vode.

Morate sipati vrelu kipuću vodu na branik automobila. Kada sipate, voda dolazi iza branika i gura udubljenje. Pošto je plastika branika vruća i fleksibilna, uskoro će iskočiti. Možda ćete morati da radite ovo veoma brzo i više puta da biste uklonili ulubljenje.

Metoda suvog leda

Ova metoda radi na malim i plitkim udubljenjima. Suvi led je dobro sredstvo za hlađenje. Morate držati led na ulubljenom delu i trljati ga dok ulubljenje ne iskoči. Ovo može potrajati, ali ulubljenje će definitivno iskočiti. Ali zapamtite da uvek koristite zaštitne rukavice dok rukujete suvim ledom.

Koristite posebne alate za ulubljenja

Sada su dostupni alati za uklanjanje ulubljenja „uradi sam“ koji vam mogu dati profesionalne rezultate. Ne morate da ih kupujete posebno. Možete jednostavno kupiti komplet za uklanjanje ulubljenja i potrebni alati će biti tamo. To uključuje uklanjanje ulubljenja usisnom čašom.

Zaključak

Ovo je nekoliko trikova za uklanjanje ulubljenja koje možete koristiti da uklonite ulubljenje sa vašeg automobila. Međutim, svi ovi trikovi možda neće raditi na vašem automobilu. Ako je ulubljenje veliko i duboko, bolje je potražiti stručnu pomoć.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!