na vrh

Kako da održavate vozilo sa velikom kilometražom?

Promena ulja

Zamena motornog ulja vašeg automobila jedan je od najboljih načina da motor što duže traje. Ako se motor vašeg vozila smatra srcem, možete misliti koliko je važan. Uz to, trebalo bi da promenite ulje i češće nego što je to predviđeno ako imate vozilo sa velikom kilometražom.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Dodatak za ulje za vozila sa velikom kilometražom

Možete dodatno zaštititi motor svog automobila odabirom ulja koje više odgovara vozilima sa većom kilometražom. Pored sprečavanja korozije, kvalitetno ulje takođe pomaže u uklanjanju akumulacije naslaga. Savet dobrog mehaničara u vezi sa kvalitetnim uljem u skladu sa stanjem motora pružiće poboljšanje performansi, smanjenje buke i manje vibracija u motoru.

Provera tečnosti

Vozila imaju razne tečnosti koje obezbeđuju optimalne performanse. Kao takve, trebalo bi da proverite nivoe tečnosti u menjaču, rashladnu tečnost, tečnost servo upravljača i kočionu tečnost u vašem automobilu. Važno je napomenuti da nizak nivo tečnosti može ukazivati na curenje. Ne zaboravite da se pridržavate preporučenog rasporeda kada je u pitanju dopunjavanje nivoa tečnosti i da redovno vozite automobil na servis.

Pregledajte i proverite pojaseve i filtere

Možete osigurati efikasno sagorevanje zamenom ili čišćenjem prljavih ili starih filtera za vazduh. Takođe, obavezno proverite i zamenite sve kaiševe i remenike koji takođe mogu da pokazuju znake habanja.

Proverite gume

Uvek treba da pažljivo pratite gume vašeg vozila. Redovno rotirajte gume kako biste sprečili neravnomerno habanje i uvek pazite da su naduvane na odgovarajući pritisak. Takođe je važno pregledati gume da li ima bilo kakvih oštećenja, poput pukotina i da ih popravite ili zamenite što je pre moguće.

Uradite proveru akumulatora

Nećete moći da pokrenete automobil ako je akumulator oštećen ili pri kraju resursa. Da biste održali akumulator u dobrom stanju, ne zaboravite da proverite i funkcionisanje alternatora, jer ako on ne radi kako treba, onda može doći do oštećenja akumulatora i njegovog pražnjenja. Pregledajte kablove akumulatora i kleme i uklonite nečistoću ili koroziju ako je ima.

Zaključak

Praktikujte gore navedene savete da biste održali svoj automobil sa velikom kilometražom u najboljem stanju.

Ako pak smatrate da je vašem automobilu sa velikom kilometražom potrebna zamena i želite da kupite drugi, kontaktirajte Otkup automobila u Beogradu, agenciju KONSTANTIN, i mi ćemo otkupiti vaš polovan automobil u Beogradu i okolini po najboljoj otkupnoj ceni. Nudimo besplatnu i neobavezujuću procenu, najbolju  ponudu i keš isplatu otkupa automobila na ruke.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!