na vrh

Kako brzo pokrenuti automobil sa praznim akumulatorom

Automobilski akumulatori se povremeno isprazne, a znanje kako da brzo rešite problem pomoći će vam da se brzo vratite na put. Postoji nekoliko jednostavnih koraka koje treba preduzeti da biste pokrenuli automobil koji je stao zbog praznog akumulatora.

OTKUP SVIH POLOVNIH AUTOMOBILA

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Imajte pri ruci set kablova za paljenje u svom vozilu.

Ovo je jedan deo opreme koji mnogi ljudi ne poseduju ili ne drže u kolima. Mogu se kupiti u jednostavnoj torbici za nošenje i čuvati u prtljažniku automobila.

Pre nego što uradite bilo šta drugo, uverite se da su kontakti oba automobila isključeni. Ovo je važno kako bi se smanjila mogućnost da se povredite dok povezujete kablove.

Povežite jedan kraj crvenog kabla na pozitivnu klemu prazne baterije. Zatim povežite drugi kraj crvenog kabla na pozitivnu klemu dobre baterije.

Povežite crni kabl sa negativnom klemom dobre baterije. Budite pažljivi u ovom trenutku jer će biti lako izazvati strujni udar sa drugim krajem kabla sada kada su obe kleme dobre baterije spojene kablovima.

Povežite drugi kraj crnog kabla na neki deo bloka motora automobila, a ne na praznu bateriju. Povezivanje crnog kabla sa istrošenim akumulatorom automobila može izazvati eksploziju tog akumulatora i oslobađanje kaustične sumporne kiseline. Uverite se da je deo motora na koji povezujete crni kabl potpuno stabilan i da je deo bloka motora. Nemojte spajati u blizini vodova za gorivo ili zapaljivijh tečnost ako je moguće.

Uključite automobil sa dobrom baterijom i ostavite ga da radi nekoliko minuta. Struja će ući u praznu bateriju kroz pozitivnu klemu.

Pokušajte da upalite automobil sa istrošenim akumulatorom. U većini slučajeva, tri do pet minuta vremena punjenja bi trebalo da bude dovoljno da istrošenoj bateriji da dovoljno energije za pokretanje automobila.

Uklonite krajeve kablova obrnutim redosledom od načina na koji su pričvršćeni. Automobil koji je imao praznu bateriju treba da nastavi da radi sa motorom najmanje trideset minuta kako bi se baterija potpuno napunila.

Ovi koraci su jednostavni, ali uvek budite spremni na sve dodatne probleme koji se mogu pojaviti. Auto sa istrošenim akumulatorom treba odvesti kod mehaničara da ga testiraju i vide da li će biti potrebna zamena.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!