na vrh

Kada su potrebna podešavanja motora?

Ako želite da stari automobil prodate i kupite novi, mi smo tu za vas. Vršimo otkup baš svih automobila u Beogradu i okolini.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Značenje podešavanja motora se menjalo tokom godina, a danas je to jednostavno proces održavanja koji uključuje proveru i podešavanje svih sistema i delova koji se odnose na proces sagorevanja koji se odvija u motoru. Svako vozilo je drugačije i zahteva održavanje u različito vreme. Drugim rečima, nekim automobilima će možda trebati podešavanja češće od drugih.

Obično je to potrebno starijim vozilima češće nego novijim automobilima sa naprednim sistemima za ubrizgavanje goriva i paljenje. Bez obzira da li koristite noviji ili stariji model vozila, stručnjaci u auto-servisima vam mogu pomoći da vaš automobil radi bolje i efikasnije. Znaci lošeg rada motora se razlikuju od godišta, proizvođača, načina upotrebe i sl. Međutim, ako morate da punite gorivo mnogo češće nego ranije, da menjate ili dolivate ulje na sve kraćim vremenskim intervalima trebalo bi da razmislite o podešavanju.

U kvalitetnim auto-servisima mogu da se izvrše testovi i dijagnostika kako bi se utvrdilo šta je uzrok loše efikasnosti automobila. Ako čujete čudne zvukove koji dolaze iz pravca motora dok vozite ili dok je automobil na parkingu, ako dolazi do neočekivane promene broja obrtaja u leru ili automobil lošije “vuče” na uzbrdicama, možda je vreme za podešavanje motora ili za prodaju i zamenu drugim automobilom.

 


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!