na vrh

Kada postaviti zimske gume na automobil?

Zimske gume projektovane su za prave zimske uslove koji se sastoje od niskih temperatura, snega i leda (uključujući crni led). Gume su dizajnirane da postižu dovoljno prijanjanje u uslovima klizavog kolovoza tokom zime. U tu svrhu koristi jedinstvenu gumu gazećeg sloja, koja je savitljiva na hladnoći, omogućavajući gumama bolje prijanjanje. Šare i dubina gazećeg sloja su takođe jedinstveni, jer imaju veću dubinu gazećeg sloja i šaru koja kanališe sneg i izbacuje vodu. Zimske gume su takođe dizajnirane sa oštrim ivicama.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Iako je očigledno da ćete koristiti gume za sneg kada vozite po snežnim uslovima, nije uvek jasno kada treba da instalirate gume. Da li zakazujete zamenu guma na određeni datum u godini ili čekate prve snežne padavine? U početku može izgledati izazovno odrediti kada ih staviti.

Najbolje vreme za zamenu guma za sve vremenske prilike ili letnje gume na zimske je kada temperatura padne ispod 5-8°C. Kada konstantna temperatura tokom noći i ranog jutra ostane ispod temperaturnog opsega od 5-8°C, trebalo bi da postavite zimske gume. Na tim temperaturama, vaše letnje gume doživljavaju pad nivoa prianjanja, što dovodi do opasne vožnje i teže upravljivosti.

Imajte na umu da će korišćenje zimskih guma tokom dana kada je temperatura viša od predviđene degradirati gume mnogo brže. Zato posle zime nemojte odlagati da se vratite na letnje pneumatike.

U slučaju da želite da napravite promenu, kupite novi ili drugi polovan automobil, a ne znate šta ćete sa starim, Otkup automobila u Beogradu, agencija KONSTANTIN, otkupljuje sve automobile u Beogradu i okolini po najboljoj otkupnoj ceni. Besplatna procena vrednosti, brzo rešavanje papirologije i keš isplata otkupa automobila na ruke je naš način rada.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!