na vrh

Imate li rezervnu gumu i u kom je stanju

Postoji određen broj vozača koji ne obraćaju pažnju na to da li imaju i u kom je stanju rezrvna guma automobila. Čak i na duža putovanja kreću automobilom bez rezervne gume. A oni koji zanju da imaju rezervnu gumu retko proveravaju u kom je stanju. Razni automobili imaju različite rezervne gume, pa čak su i mesta na kojima se one u automobilu nalaze veoma raznolika.Nekim automobilima se rezervna guma nalazi u dnu gepeka, na nekima je na zadnjim vratima, a kod velikog broja starijih vozila nalazi se ispod automobila na posebnim nosačima. U ovom poslednjem slučaju, veliki broj ovako smeštenih rezervnih točkova je izložen spoljnim uticajima, pa može doći i do bržeg propadanja rezervne gume. Kada proveravate pritisak u gumama, obavezno pogledajte rezervnu gumu. Izvršite vizuelni pregled i proverite stanje, proverite pritisak u rezervnoj gumi, posebno ako polazite na duži put na kome nema čestih usputnih servisa. Ako je vaša rezervna guma stara više od 10 godina, vreme je da nabavite novu. Kakva korist od toga ako imate probušenu ili ćelavu rezervnu gumu ili gumu koju ne možete koristiti kada vam je najpotrebnija? Bolje je svakako dati novac za jednu gumu, nego platiti višestruko više za šlep službu iz neke nedođije.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!