na vrh

I HONDA ukida neke od modela

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih HONDA automobila u Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo baš sve Honda automobile.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

I Honda, kao i neki od drugih proizvođača, obustavlja proizvodnju čak tri modela u Japanu. Iz proizvodnog asortimana će biti isključeni sedani Clarity i Legend, kao i minivan Odyssey, s obzirom na činjenicu da su dobavaljači za komponente već dobili obaveštenja, to jest najave o prestanku sklapanja ovih modela. Nijedan od pomenutih četvorotočkaša neće dobiti nasledinika u svom domenu.

Odustajanje Japanaca od dalje ponude ekološki prihvatljivog modela Honda Clarity koji se pojavio 2015. godine, i kojim je Honda pokušala da razvije vodonični, električini i hibridni pogonski sklop čini veoma čudnim korakom.

Ispostavilo se da je jedino hibridna varijanta Clarity bila u modi, ali ni ona neće ostati u prodajnom asortimanu Honde nakon isteka ove godine.

Ako želite da prodate svoj HONDA automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.

 


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!