na vrh

Greške sa kablovima za pokretanje motora

Ako i pored osvežavanja i zamene akumulatora imate česte probleme sa automobilom, možda je vreme da ga zamenite drugim, a mi ćemo stari otkupiti po najboljim cenama otkupa.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Jedna od najvažnijih stvari koje možete naučiti da radite kao vozač (osim stavljanja rezervne gume) je kako da pokrenete svoje vozilo. Premosni kablovi mogu biti opasni ako ne znate kako da ih pravilno koristite. Pogrešno korišćenje je vodeći uzrok nekoliko problema vezanih za auto. Evo nekih uobičajenih grešaka koje treba da pokušate da izbegnete kada pokrećete automobil:

Nepravilno skladištenje - Premosni kablovi odlično funkcionišu ako su u dobrom stanju. Međutim, kada počnu da korodiraju, trebalo bi da ih izbacite. Da biste osigurali da ovi kablovi ostanu u dobrom stanju, čuvajte ih u suvom i zatvorenom okruženju.

Pogrešno povezivanje – Pogrešno povezivanje može dovesti do požara i eksplozija, što dovodi do daljeg oštećenja vašeg vozila. Da biste bili sigurni da ćete bezbedno upaliti automobil, sledite ove korake: povezivanje mora biti crvena na crvenu, a crna na crnu klemu (plus na plus, a minus na minus).

Osvežavanje smrznutog akumulatora - Pokušaj brzog pokretanja smrznutog akumulatora može dovesti do eksplozije. Samrznuti akumulator prvo treba polako odmrznuti, pa tek onda pokušati punjenje, odnosno osvežavanje.

 


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!