na vrh

Greške prilikom dolivanja goriva

Trebalo bi da znate da li je vašem automobilu potrebno obično gorivo ili neka premijum varijanta. Kako vi to da znate? Pa, piše u uputstvu za automobil ili postoji nalepnica na poklopcu rezervoara za gorivo. Ako na autu ili u proizvođačkom uputstvu piše premijum preporučeno, onda sipajte samo premijum. Ako vašem automobilu treba običan benzin, a vi sipate premium varijantu, ne pomažete svom automobilu. Nema prednosti u pogledu performansi ili bolje potrošnje goriva. E sad, šta se dešava ako stavite dizel umesto benzina? Ovo je sasvim druga priča. Kada kupite automobil, morate znati koje gorivo mu je potrebno. Sipanje premijum umesto običnog benzina neće napraviti toliko štete kao sipanje benzina umesto dizela ili obratno. Zato obavezno pitajte o vrsti goriva pre nego što bilo koji nepoznati automobil (pozajmljen, rentiran i sl.) odvezete do benzinske pumpe i napravite ovu kritičnu grešku. Ako primetite da ste napravili ovu vrstu greške, nikako nemojte da pokrećete motor ili odmah prestanite da vozite automobil. Sklonite ga sa strane puta ili van puta i pozovite šlep službu. Ono što treba uraditi je isprazniti rezervoar za gorivo i cevi za gorivo, očistiti filter i dizne. Ovo očigledno ne možete da uradite na autoputu, pa je pomoć u nekom auto-servisu preporučljiva.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!