na vrh

Električni automobili brže poskupljuju od klasičnih

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom gradu po super ceni.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Cena 15 najpopularnijih električnih automobila u avgustu bila je za 14,5% veća nego godinu dana ranije, što je u proseku poskupljenje od 5.385 eura.

Novi električni automobili poskupljuju brže nego oni sa klasičnim motorima, jer su cene najprodavanijih vozila na fosilna goriva porasl u isto vreme za 12,5%.

Do sada je razliku u cenama između e-automobila i onih sa klasičnim motorom smanjivala država subvencijama, ali zbog sve teže situacije sa inflacijom, to može prestati da se dešava.

Stručnjaci očekuju dalja poskupljenja zbog većih troškova nabavke čipova i sirovina za  proizvodnju baterija.

Zbog infacije će retko ko da potroši 35.000 eura na mali automobil na baterije. Vlada Nemačke će ukidanjem subvencija verovatno negativno uticati na dalje povećanje prodaje električnih automobila u sadašnjoj situaciji.

Ako prodajte svoj polovni automobil da biste kupili električni, učinite to po najvišoj otkupnoj ceni uz keš isplatu - kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!