na vrh

Dobro odmerite budžet za kupovinu automobila

Kupovina automobila na maksimumu budžeta namenjenog za to je jedna od čestih grešaka koju ljudi prave. Dešava se da kupac automobila ima za kupovinu 5000 EUR i kupi auto koji košta tačno toliko. Na kraju nema dovoljno novca da promeni motorno ulje, kupi nove gume i obavi tehnički pregled u mehaničarskoj radnji. Preporuka je da od predviđenog budžeta ostavite bar 500 EUR po strani za promenu filtera, ulja, za gorivo, tehnički pregled, za gume i eventualne popravke nakon pregleda. Ako ste kupili automobil kome su potrebne manje intervencije na spoljašnjosti, popravka limarije, dotezanje i sl., to može da sačeka. Obavezno prvo uložite u motor, jer on je taj koji pokreće automobil i od koga sve zavisi.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup starih i novijih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!