na vrh

Dobro je znati pre kupovine novog automobila

Kada kupujete novi automobil, potrebno je uzeti u obzir mnogo faktora. Automobil treba da ispuni vaše želje, potrebe i zahteve životnog stila. Takođe, želećete da uzmete u obzir vrednost kasnije prodaje, troškove vlasništva, željene karakteristike, popuste, kao i cene i dostupne pakete opreme. Uverite se da dobijate najbolju vrednost za svoj novac uzimajući u obzir sledećih pet faktora.

Pad vrednosti sa vremenom

Prodajna vrednost automobila je vrednost vozila koja vremenom opada. Neki kupci mogu kupiti vozilo na rasprodaji ili uz posebne popuste dilera i u startu platiti manje. Ova ušteda će amortizovati deo pada vrednosti nakon određenog perioda vremena.

Troškovi vlasništva

Kada kupujete novi automobil, važno je uzeti u obzir dodatne troškove vlasništva. Cena registracije, goriva i održavanja može se povećati tokom godina. Poređenje uštede goriva i odabir efikasnog vozila može smanjiti vaše kasnije troškove korišćenja. Slično tome, troškovi održavanja takođe dolaze u obzir. Uzmite u obzir cenu i dostupnost rezervnih delova koji se najčešće menjaju ili kvare na tom modelu automobila.

Karakteristike i tehnologija

Potencijalni kupci bi trebalo da prođu više od jedne probne vožnje da bi se uverili da im baš taj automobil odgovara. Proverite udobnost vožnje, pogledajte kakva je preglednost u saobraćaju, kakva su podešavanja moguća u vožnji i sl. Da li prostor za vozača dovoljno veliki, koliki je gepek i druge pogodnosti takođe su važni faktori koji mogu imati značajan uticaj na vašu odluku.

Najbolje vreme za kupovinu automobila

Obično je početak oktobra savršeno vreme za kupovinu automobila pre nego što se novi modeli pojave. Pored toga, potencijalni kupci novih automobila treba da drže otvorene oči za kredite sa niskom kamatom i druge popuste pred kraj godine u kojoj se neki model pojavio.

Dobijte najnižu cenu

Da bi dobili najbolju cenu za novi automobil, potencijalni kupci će morati da istraže. Auto kuće žele da uspostave trajne odnose sa svojim kupcima. Pojavljivanjem sa poređenjima cena, strogim smernicama za budžet i preciznom predstavom o tome šta tražite, možete efikasno pregovarati o razumnoj ceni i ostvariti određene popuste. Jednostavno, morate znati šta možete i šta želite, a prodavci će već znati šta mogu da vam ponude.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbrži otkup starih i novijih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!