na vrh

Da li vam auto gubi rashladnu tečnost?

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje i automobile bez hladnjaka u Beogradu. Otkupljujemo sve automobile u voznom stanju, kao i one neispravne.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Pitate se koliko je gubitak rashladne tečnosti normalan i da li biste trebali da budete zabrinuti?

Održavanje vašeg vozila sa pravom količinom tečnosti je od suštinskog značaja da biste osigurali da pravilno radi. Od ovih tečnosti, razmislite o tome da češće proveravate rashladnu tečnost i dolivate je kada je potrebno. Međutim, možda ćete primetiti da se nivo rashladne tečnosti s vremenom smanjuje, što može biti zabrinjavajuće. Koliki je gubitak rashladne tečnosti normalan i da li antifriz isparava?

Koliko je gubitak rashladne tečnosti normalan?

Ako sa sistemom za hlađenje ništa nije mehanički pogrešno, još uvek možete primetiti blagi pad nivoa rashladne tečnosti tokom vremena. U stvari, normalno je primetiti do 0,25% manje rashladne tečnosti nakon šest meseci. Ako primetite više od ovoga kada proverite nivoe, verovatno imate posla sa curenjem.

Da li rashladna tečnost isparava?

Rashladna tečnost ne isparava jer se nalazi unutar zatvorenog sistema. U okviru zatvorene petlje sistema za hlađenje, rashladna tečnost ne može da ispari.

Ako primetite da su se nivoi rashladne tečnosti blago smanjili tokom vremena, verovatno ne isparava rashladna tečnost, već voda koja je uključena u smešu. Većina smeša antifriza je 50% rashladne tečnosti i 50% vode. Od toga, voda u mešavini će prvo ispariti, čak i ako je reč o veoma malim količinama i veća je verovatnoća da curi ako primetite da nivo opada.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!