na vrh

Da li su automobili bez ključa lakši za krađu?

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje automobile sa klučem ili bez njega. Otkupljujemo baš sve automobile, bilo da su pokvareni ili potpuno ispravni.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Da li je lakše ukrasti automobile bez ključa?

Da, u mnogim okolnostima automobile bez ključa je lakše ukrasti. Ipak, zavisi i od konkretnog modela, kao i od situacije. Neki modeli imaju pristup bez ključa koji otključava vrata kada je ključ u blizini, ali i dalje imaju konvencionalni ključ koji se fizički stavlja u kontakt za pokretanje automobila. Automobili koji su najpodložniji krađi su oni sa ulaskom bez ključa i startovanjem bez ključa.

Proizvođači već neko vreme rade na načinima da se bore protiv toga - što znači da neki napredniji modeli imaju sisteme dizajnirane da spreče krađu automobila bez ključa.

Auto i ključ šalju jedinstvene, šifrovane signale jedan drugom da zaključaju vrata kada ključ nije u dometu i, isto tako, otključava vrata kada je ključ dovoljno blizu. Kada lopovi ciljaju automobil, mogu da koriste funkcije ulaska bez ključa da provale u automobil, a da zapravo nemaju ključ.

Kako izbeći krađu automobila bez ključa

Krađa automobila bez ključa zvuči gotovo nezaustavljivo, ali to ne znači da ne postoje preventivni koraci koje možete preduzeti.

Ako još uvek niste kupili svoj sledeći automobil, najlakši način da izbegnete krađu bez ključa je da kupite automobil sa ključem. Međutim, postaje sve popularniji kao standard na automobilima, tako da to može, ali ne mora biti opcija. Ako ste u procesu kupovine, razgovarajte sa prodavcem ili trenutnim vlasnikom o bezbednosti funkcije bez ključa, kao i o tome da li se sistem može onemogućiti.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!