na vrh

Da li ste znali o pojasevima u automobilu?

Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu na ruke. Vršimo i otkup havarisanih automobila sa i bez pojaseva ili vazdušnih jastuka u Beogradu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Bezbednost putnika

Pojasevi u putničkim vozilima kao prevashodnu namenu imaju povećanje bezbednosti vozača i putnika u slučajevima nesreće, ali to nije jedna njihova uloga

Pomeranje automobila

Izbacivanjem pojasa kroz vrata vozača i prebacivanjem preko grudi, lako možete pomeriti automobil u slučaju kvara, kako biste ga uklonili sa puta i obezbedili da ne dođe do nesreće.

Razbijanje stakla u hitnim slučajevima

U slučaju da morate hitno da napustite automobil (ako su vrata zaglavljena) usled nesreće ili potonuća vozila, metalnim delom na pojasu možete polomiti staklo i izaći.

Provera automobila

Na pojasevima na zadnjem sedištu automobila, u samom dnu se uglavnom nalazi etiketa sa odštampanom godinom proizvodnje automobila. Ako se ovi podaci ne slažu sa ostalim u vezi automobila, možda je auto učestvovao u nesreći i pojasevi su menjani iz nekog razloga. Još jedan način da proverite stanje automobila je da pojaseve izvučete do kraja i pogledate da li pokazuju tragove buđi ili truljenja što je znak da je automobil pio poplavljen ili da je voda prodrla u unutrašnjost u velikoj količini.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!