na vrh

Da li se zadnje kočnice troše brže od prednjih?

Ako menjate automobil, prodajte stari bez problema, odmah i uz keš isplatu po najvišoj ceni otkupa automobila u Beogradu. Mi ćemo otkupiti bilo koji automobil u bilo kom stanju.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Vašem automobilu je potrebna redovna nega i servisiranje da bi ostao u prihvatljivom stanju za upotrebu. Pošto se sastoji od mnogo delova, nema smisla voditi računa samo o pojedinačnim delovima i sistemima za bolje rezultate. Jedan od možda najvažnijih sistema svakog automobila je kočioni sistem. Ispravan kočioni sistem je jedan od najvažnijih za funkcionisanje vozila, pa mu morate obratiti posebnu pažnju tako što ćete istrošene delove menjati i održavati.

U većini vozila, prednje kočione pločice će se istrošiti brže od zadnjih jer podnose veću težinu, pošto je motor vozila uglavnom lociran napred. Ovo važi osim u slučaju da se vaš automobil koristi za redovno nošenje teških tereta pozadi, u kom slučaju će se kočione pločice pozadi brže istrošiti.

Kako da kočnice traju duže.

Smanjite nepotrebnu težinu automobila i nepotrebno kočenje. Najbolji način da osigurate da vaše kočnice traju duže je smanjenje težine automobila i minimiziranje nepotrebnog snažnog kočenja. Što se manje kočnice koriste, to će duže trajati. Prilagodite svoj način vožnje uslovima puteva i lagano usporavajte gde je to potrebno. Kočione pločice i diskovi će trajati duže ako nogu ne držite uvek na papučici kočnice, a još suže ako ne vozite previše brzo i ne usporavate naglo.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!