na vrh

Da li se može otčepiti katalizator na automobilu?

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila sa lošim katalizatorom. Otkupljujemo sve automobile u Beogradu sa ili bez katalizatora.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ako je vaš katalizator začepljen, to može dovesti do skupih troškova popravke! Evo kako da ga otčepite sa ili bez uklanjanja cele jedinice. Katalizator je glavni deo sistema izduvnih gasova automobila. Pretvara štetne toksine iz izduvnih gasova u neke koji su bolji za životnu sredinu. Zbog svog rada, katalizator se može začepiti. Ako znate kako da odčepite katalizator, možda ćete moći da se poštedite velikih troškova popravke.

Kako otčepiti katalizator bez uklanjanja

Možete otčepiti katalizator bez uklanjanja primenom aditiva za gorivo ili metodom „italijanskog podešavanja“. U nekim slučajevima, možda ćete morati da skinete katalizator da biste očistili začepljenje, što zahteva više veštine i vremena.
Evo nekih detaljnijih informacija o tome kako ukloniti katalizator bez uklanjanja:

Aditiv za gorivo

Postoji mnogo visokokvalitetnih aditiva za gorivo koji će pomoći da se očisti katalizator. Mnogi ljudi su oduševljeni efektima aditiva. Pošto je ovo najjeftiniji metod i najlakši način čišćenja, često se pokušava pre svega. Međutim, sredstva za čišćenje mogu da budu efikasna samo ako katalizator nije potpuno začepljen.

Metoda „italijanskog tuninga“

Za razliku od konvencionalnog podešavanja automobila, italijanski Tune-Up je kreirao Ferrari kao način da se sagore nepotrebno nakupljene naslage čađi. Ako ste sve vreme nežni prema svom automobilu, možda nećete zagrejati katalizator dovoljno da sagori ove naslage, što dovodi do začepljenja. Za maksimalnu efikasnost, želite da katalizator dostigne temperaturu između 430 °C i 1000 °C.

Pustite motor da radi pod punim gasom što je duže moguće. Ako možete snažno da nagazite na papučicu gasa dok svozite, sagorećete neke od tih naslaga koje se nalaze u izduvnoj cevi. Međutim, ne želite da stalno forsirate svoj motor previše snažno jer biste se mogli suočiti sa drugim kvarovima. Pored toga, ove metode nikada ne treba isprobavati ako se plašite da komponente motora već otkazuju. U suprotnom, možda ćete se baviti drugim popravkama automobila pre nego što bi trebalo.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!