na vrh

Da li sada prodati polovni automobil

Jedno od čestih pitanja je i kada je pravo vreme za prodaju automobila i zamenu novim ili drugim polovnim automobilom. Praktično ne postoji konkretan odgovor na ovo pitanje, ali postoji nekoliko smernica koje iz iskustva otkupa polovnih automobila možete dobiti od Otkupa automobila Konstantin Beograd.

Prvo i osnovno je da stvarno želite da prodate automobil. Kao drugo, sigurno ćete želeti da izvučete maksimalnu cenu i taj novac uložite u kupovinu ili boljeg automobila ili u neke druge svrhe.

Što se tiče vremena prodaje automobila, prema nekim istraživanjima, najbolje vreme za prodaju je od kraja avgusta do polovine oktobra, ali je ovo svakako statistički podatak. Na uspešnost prodaje automobila utiu razni faktori, a jedan od osnovnih je i cena koju za njega tražite.

Otkup automobila Konstantin Beograd uvek nudi najbolje cene otkupa polovnih automobila. Otkup polovnih automobila radimo u Beogradu i širom Srbije. Otkupljujemo polovne automobile bez obzira na ispravnost i vozno stanje, starost, marku i model i to po najboljoj ceni uz brzu keš isplatu na teritoriji cele Srbije.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!