na vrh

Da li menjati menjač ili automobil?

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup automobila i bez menjača. Otkupljujemo sve automobile u Beogradu u bilo kom stanju. Fer cene keš isplata.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ako vaš stari automobil ima problema sa menjačem, da li da zamenite menjač ili kupite drugi automobil? Saznajte prednosti i nedostatke obe opcije.

Niko ne želi da mu se desi da mu se menjač pokvari. Odlučivanje da li želite da zamenite menjač ili da promenite automobil može biti veoma stresno. Tada se morate zapitati - da li je vredno zameniti menjač ili je bolje kupiti drugi automobil?

Da biste utvrdili da li je bolje zameniti menjač ili kupiti drugi automobil, prvo morate proceniti cenu popravke menjača u odnosu na vrednost automobila. Ako automobil nije vredan popravke, možda bi bilo bolje nabaviti novo vozilo. Međutim, možda niste u finansijskim mogućnostima da kupite automobil, pa bi popravka mogla biti bolja opcija.

Razlozi za zamenu menjača

Manje skupo od drugog automobila

Skoro uvek bi trebalo da zamenite menjač ako je cena popravke manja od vrednosti automobila. Zamena menjača može biti skupa, tako da stariji automobil verovatno neće biti vredan toga.

Gubitak vrednosti automobila je već nastao

Pošto ne vozite potpuno nov automobil, dolazi do manjeg gubitka vrednosti. Ako zadržite vozilo još godinu ili dve, nećete izgubiti mnogo više novca od vrednosti.

Niste spremni za novi automobil

Možda jednostavno niste spremni za novi automobil i plaćanja. To je u redu. Možete zameniti menjač i kupiti sebi još vremena.

Sentimentalni razlozi

Ako postoji emocionalna vezanost za automobil, vrednost prodaje vam neće mnogo značiti. Može biti da vam je ovo bio prvi auto, dao vam ga je neko koga volite ili nemate srca da ga prodate.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!