na vrh

Curenje rashladne tečnosti

Ako pronađete očigledno curenje rashladne tečnosti, možda ćete moći da ga popravite sami, u zavisnosti od toga gde je i koliko je loše. Crevo koje curi možete privremeno zalepiti izolir ili lepljivom trakom dok ne budete u mogućnosti da nabavite novo. Neki tečni zaptivači sistema za hlađenje koji se dodaju u hladnjak će takođe zapečatiti manje unutrašnje rupe i pukotine na neko vreme, ali ovo su veoma privremene mere i neophodna je pravilna popravka ili zamena delova kako bi se osiguralo da je curenje kvalitetno popravljeno.

OTKUP NEISPRAVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup automobila sa problemom pregrevanja u Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile bez obzira na stanje rashladnog sistema uz keš isplatu na ruke. Besplatna procena vrednosti polovnih automobila.

Vršimo otkup polovnih neispravnih automobila, motora, kombija, pikap vozila u Beogradu i okolini. Otkupljujemo baš sve automobile po najvišim cenama!

+381-64-00-4-8888

Još jedna stvar koju možete pokušati je da testirate svoj sistem hlađenja pod pritiskom. Ako ne drži odgovarajući pritisak, to može biti ono što uzrokuje pregrevanje vašeg motora. Tester pritiska je alat koji se pričvršćuje na grlo za punjenje hladnjaka i ima manometar i ručnu pumpu.

Jednostavno napumpajte sistem za hlađenje do preporučenog pritiska (zavisi od sistema), a zatim sačekajte deset do petnaest minuta. Ako sistem za hlađenje izgubi pritisak za to vreme, onda imate curenje i, ako ne vidite nikakve dokaze o tome, verovatno je unutrašnje curenje i zahtevaće profesionalnu popravku.

Poklopci radijatora takođe mogu izgubiti svoju sposobnost da drže pritisak tokom vremena, pa ako sumnjate da je to slučaj ili ako se radi o starom poklopcu u lošem stanju, zamena bi mogla biti jeftino rešenje za vaš problem.

Još jedna stvar koju treba zapamtiti kada popravljate curenje sistema za hlađenje je da se u sistemu mogu formirati vazdušni džepovi, što može izazvati dalje pregrevanje. Moraćete da proverite da li je sav vazduh izašao iz sistema kada ga dopunite rashladnom tečnošću, a to možete da uradite ili korišćenjem ventila za odzračivanje instaliranih na nekim sistemima ili, ako se radi o starijem automobilu, otpuštanjem jednog od creva u najvišem položaju dok sav vazduh ne izađe iz sistema. Veoma je važno da se sistem hlađenja pravilno ozrači.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!