na vrh

Čišćenje automobila se ne radi samo zbog izgleda

Kako pravilno oprati automobil? Da li voziti automobil u perionicu ili ga oprati kod kuće? Mišljenja su različita, baš kao i navike. Jedan od razloga zašto ne voziti automobil u perionicu automobila može ležati u tome što perionice često koriste poprilično agresivne deterdžente i visok pritisak vode. Kod novih automobila to retko kada napravi problem, ali ako je vaš automobil stariji i ima manja oštrećenja od korozije, jaki deterdženti i voda pod velikim pritiskom mogu pogoršati stvari. U ovim slučajevima, najbolje operite automobil kod kuće. Potrebno vam je samo crevo za vodu ili kanta sa vodom, kanta sa sapunicom i krpa od mikrovlakana. Parkirajte automobil u hlad, poprskajte ga sa malo vode, a zatim potopite svoj peškir od mikrovlakana u kantu sapunom i operite automobil. Ne zaboravite da posle zimske sezone obavezno operete automobil i odozdo i skinete so koja može da nagrize delove karoserije. Kada isperete i osušite automobil, možete naneti i vosak. Nanesite vosak kružnim pokretima, a zatim ga obrišite peškirom od mikrovlakana. Odvojite vreme i pružite svom automobilu negu koja mu je potrebna. Kada dođe vreme da prodate svoj automobil, vaš automobil će biti u boljem stanju jer ste vi vodili računa o njemu.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!