na vrh

Cene polovnih automobila

U roku od godinu dana polovni automobili su u Nemačkoj poskupeli za oko 30%, prema Agenciji DAT. Ovo poskupljenje se odražava i na cene polovnih vozila u Srbiji zbog uvoza iz Nemačke koji nije zanemarljiv.

Do tri godine stari polovni automobili s benzinskim motorom poskupeli su za 31% u odnosu na isti perio prošle godine, pa je cena oko tri godine starih polovnih automobila s benzinskim motorom dostigla cifru od oko 28000 evra. Polovni dizel automobili su poskupeli više od benzinaca i to za oko 32% odsto. Trogodišnji polovni dizelaši u proseku su vredeli oko 29000 evra.

Cene polovnih automobila rastu zbog smanjene proizvodnje novih. Korona je uticala na otežano snabdevanje čipovima i ostalim delovima za automobile pa je kapacitet proizvodnje smanjen.

Ni cene novih automobila nisu ostale iste, već su porasle za sedam odsto u poslednje 3 godine.

Rast cena polovnih automobila se nije desio samo za one do tri godine starosti, već i za starije modele. Rast potražnje i smanjena ponuda polovnih automobila podižu cenu.

Bez obzira na rast cena polovnih automobila Otkup automobila Konstantin Beograd uvek nudi najviše. Radimo otkup polovnih automobila bez razlike i bez obzira na ispravnost, starost, marku i model. Praktično otkupljujemo baš sve polovne automobile po najboljoj ceni uz brzu keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!