na vrh

Brza vožnja sa hladnim motorom

Ne može se dovoljno naglasiti koliko je ovo pogrešno. Ovo je veoma loše za motor vašeg automobila. Prvo, hladan ili topao motor, ne bi trebalo da ubrzavate svoje vozilo preko dozvoljenog ograničenja ili iznad brzine koja se preporučuje. Ono što mislimo pod ovim je da vaš automobil koji je star 15 ili 20 godina verovatno nije dizajniran da se vozi brzinom od 150 km/h svaki put kada krenete na autoput. Međutim, ako imate trkački automobil, onda ga možete voziti najbrže što što može, naravno na mestima koja su za te brzine predviđena. Zašto je loše voziti brzo sa hladnim motorom? Pa, autu koji je preko noći stajao na parkingu ili u garaži sav motor je ispražnjen od ulja koje se sliva u karter. Kada pokrenete automobil, ulje pokušava da uđe u sve kritične komponente. Ako mu se ne dozvoli da stigne na odredište prebrza vožnja sa hladnim motorom će vremenom naneti štetu. Takođe, vožnja automobila velikom brzinom sa hladnim motorom zna da poveća i potrošnju goriva. Ako imate hitan slučaj, uradite ono što morate. Ali ako ne žurite, sačekajte dok motor ne dostigne radnu temperaturu laganom vožnjim, a onda ubrzavajte do ograničenja. Vodite računa o svojoj i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!