na vrh

Bezbednost polovnih automobila

Često slušamo o novim ocenama bezbednosti automobila tokom televizijskih reklama za te modele, ali retko tražimo bezbednosne ocene starijih modela vozila. Bezbednosne ocene za polovne automobile sastavljaju se uglavnom na osnovu policijskih izveštaja o nesrećama. Ovi izveštaji su omogućavaju potpuno razumevanje ne samo kako su se putnici u vozilu ponašali tokom sudara, već i kakav je efekat uticaj automobila imao na druge osobe koje su učestvovale u nesreći. Ovo uključuje putnike u drugim vozilima, pešake, motocikliste ili bicikliste. ove procene i statistike se aktivno vode u nekim zemljama.

OTKUP NEBEZBEDNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup automobila sa i bez bezbednosnih sistema u Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile bez obzira na stanje pojaseva, vazdušnih jastuka i dr. uz keš isplatu na ruke. Besplatna procena vrednosti polovnih automobila.

Vršimo otkup polovnih ispravnih i neispravnih automobila, motora, kombija, pikap vozila u Beogradu i okolini. Otkupljujemo baš sve automobile po najvišim cenama!

+381-64-00-4-8888

Primarni fokus dugi niz godina bio je da se oceni sposobnost automobila da zaštiti svoje putnike tokom nesreće. Taj fokus ostaje, ali sada postoji pomak ka gledanju na to kako bi vaš automobil potencijalno mogao naštetiti drugima izvan vozila. Na primer, nedavne studije pokazuju da ako vozite veliki SUV tokom nesreće, vi i oni koji su unutra možete biti dobro zaštićeni od ozbiljnih povreda. Međutim, putnici u bilo kom vozilu u koje udarite mogli bi biti povređeni na mnogo veći način nego da ste vozili manji automobil. Namera je ovakvih studija da rasvetle ove faktore sa nadom da će kupci automobila razmotriti efekat njihovih vozila na druge pre kupovine.

Ocene bezbednosti polovnih automobila su izračunate na osnovu mase vozila, strukturalnog dizajna karoserije i bezbednosnih karakteristika kao što su vazdušni jastuci i tipovi sigurnosnih pojaseva koji se nalaze u vozilima. Oznaka „Bezbedan izbor“ primenjuje se na vozila koja ne samo da štite putnike u tim vozilima, već i pružaju bezbedniju alternativu od izbora automobila koji bi potencijalno mogao da izazove značajnu štetu pešacima i biciklistima. Takođe se nudi i „Ocena zaštite vozača“, koja se kreće od „odličan“ (pet zvezdica) do „veoma loš“ (jedna zvezdica). Pre kupovine bilo bi mudro da se raspitate o bezbednosnim karakteristikama polovnih automobila koje želite da uzmete u obzir za kupovinu. Neće svi automobili sa ocenom „odličan“ takođe biti ocenjeni kao „bezbedni izbor“. Upoznavanje sa ocenama bezbednosti većeg broja polovnih automobila možete pronaći na internetu, a obično su dostupne na većim autoblogovima ili na sajtovima koji se bave bezbbednošću saobraćaja.

Vaša bezbednost, kao i bezbednost vaše porodice, je važna. Uprkos tome, neophodno je uzeti u obzir živote onih izvan vašeg vozila koji mogu biti pogođeni nesrećom čiji ste deo. Odvojite vreme da razmotrite sve opcije prilikom kupovine polovnih automobila i pregledajte sve ocene bezbednosti različitih marki i modela.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!