na vrh

Automobili na hibridni i električni pogon u Srbiji

Interesovanje za hibridne i električne automobile i u Srbiji polako raste. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno je ukupno 102 registrovana putnička vozila na električni pogon i 1.416 registrovanih hibridnih putničkih vozila.

U 2020. godini, broj električnih i automobila sa hibridnim pogonom u Srbiji uvećan je za više od 50 odsto.  

U prvih šest meseci 2020, čak 564 hibridnih i 16 električnih automobila je prvi put registrovano. 

Na tržištu je i sve veća ponuda električnih i hibridnih automobila, a ko poželi da kupi električni ili hibridni automobil, moraće da izdvoji više novca. Cene novih hibridnih automobila kreću od 17.000 evra, a stariji polovni hibridni automobili mogu se kupiti već za 4.000 evra.   

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje sve automobile bez razlike. Uvek nudimo najviše cene otkupa automobila u Beogradu i Srbiji. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate stari polovni automobil u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!