na vrh

Automobili koji samostalno upravljaju - uskoro stvarnost

U nekim državama Google već koristi samovozeće automobile, koji uglavnom ažuriraju slike ulica na Google mapama. Da li ste se ikada zapitali da li će ova tehnologija doći do javnosti? Samo zamislite, uđete u auto i već ste na putu na posao, a ne morate da vozite. Ukucate svoje odredište, a zatim se opustite dok proveravate e-poštu i uživate u jutarnjoj kafi dok vas automobil automatski i bezbedno vozi na odredište.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Činjenice u bliskoj budućnosti ili totalna fikcija?

Možda je sve ovo bliže nego što mislite! Čini se da se proizvođači automobila snažno zalažu u cilju uvođenja samovozećih vozila na javne puteve. Tehnologija potrebna za to se stalno pojavljuje na novim vozilima. Automobili već mogu da upozoravaju vozače na prepreke, predstojeće sudare i napuštanje trake.

Neki mogu da vrate automobile nazad u njihove trake ili čak da zakoče. Međutim, nedostatak infrastrukture može usporiti porast broja automobila koji voze automatski, zbog porasta broja električnih vozila.

Dostupna su praktična električna vozila, ali prodaja kasni jer je javnih stanica za punjenje još uvek malo. Samovozeća vozila će morati da budu povezana sa eksternim sistemom koji im daje informacije o drugim vozilima, uslovima u saobraćaju i radovima na putu. Obezbeđivanje toka informacija – potpunih, tačnih i univerzalnih – za samovozeća vozila može biti još teže. Ali, lideri autoindustrije su uvereni da ćemo rešiti ove probleme i da ćete se možda voziti u autonomnom automobilu ranije nego što ste mislili.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!